skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

3-Maandkalenders 2023

In deze categorie vind je al onze 3-maandkalenders voor 2023 om te drukken. De kwartaalkalenders zijn een echte favoriet voor bedrijven en een perfect relatiegeschenk.

Over de 3-maandskalenders

Op zoek naar mooie 3-maandenkalenders voor 2023? De 3-maandskalenders zijn een echte favoriet voor bedrijven. Jaarlijks vinden duizenden ‘kwartaalkalenders’ hun weg naar diverse relaties. Planners, magazijnen, ziekenhuizen en vele afdelingen logistiek maken gebruik van en worden gesierd door deze hangende 3-maandskalenders. We kennen vele verschillende wandkalenders versies. Indien de kalender verzonden moet worden per post dan zijn de opvouwbare versies de juiste oplossing. Uiteraard zijn ze standaard allemaal uitgevoerd met een datumaanwijzer.

Op de grote topkaart is volop ruimte voor je bedrijfs-, product- of programmapresentatie. Ook is er plaats voor je logo en NAW gegevens. Met het aanschaffen van deze 3-maandskalender geef je een onmisbaar geschenk. Een geschenk dat zeker een jaar lang een prominente plaats bij je relaties zal innemen. Voor een groter overzicht met een extra maand is de 4-maandkalender een passend alternatief.

Meer weten over bijvoorbeeld aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

3 maanden kalender maken

Wil jij zelf een 3 maanden kalender ontwerpen? Dat kan! Je kunt je ontwerp naar ons sturen en dan drukken wij deze voor jou af. Je krijgt dan een proefdruk om zeker te zijn dat het ontwerp aan jouw wensen voldoet. Heb je geen eigen ontwerp? Geen probleem! Wij kunnen ook zelf een mooi ontwerp voor je maken.

Gratis proefdruk

Omdat je vooraf wilt weten hoe je 3-maandenkalender eruit komt te zien sturen wij je altijd eerst een gratis proefdruk. Nadat je bij ons je bestanden hebt aangeleverd gaat je opdracht naar onze studio. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een digitale proefdruk per e-mail. Wil je dan nog wat gewijzigd hebben? Geen probleem. Bel of mail ons terug en wij passen het gratis voor je aan.

Zodra je helemaal tevreden bent stuur je ons je akkoord en dan pas wordt je order in productie genomen. Op deze manier hebben we achteraf nooit onaangename verrassingen en de levering wordt een zekerheidje.

Meer weten over onze werkwijze? Kijk hier.

3-Maandkalenders: voorbeelden van onze klanten

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl