skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

4-Maandkalenders 2023

In deze categorie vind je al onze 4-maandkalenders voor 2023 om te drukken. De 4-maanden kalender geeft een duidelijk overzicht en biedt genoeg ruimte voor jouw logo of andere tekst.

Over de 4-maandkalenders

De 4-maandkalenders zijn een indrukwekkende verschijning. Hangend aan de muur kun je deze niet missen. Deze wandkalender geeft een duidelijk en overzichtelijk calendarium, opgebouwd uit 4 blokken boven elkaar, die elk een verschillende maand tonen. Een must-have voor die relaties waar planning een belangrijk thema is. Om de huidige dag makkelijk te herkennen zit er een datumaanwijzer bij.

Uiteraard is er op onze kalenders veel ruimte  voor je logo, bedrijfsbeeld of motto. Zowel prominent aan de bovenzijde van de kalenders als onderaan. Deze kalender is letterlijk het allergrootste relatiegeschenk en kan als busstuk worden verzonden. Voor een kleiner overzicht is de 3-maandkalender, ook wel gezien als kwartaalkalender, een mooi alternatief.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Productie in eigen huis

Het voordeel van productie in eigen huis is, dat we onze 4-maandkalenders tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden, zowel kleine als grote oplagen. Tevens kunnen we 100% kwaliteit garanderen omdat alle producten voor verzending een kwaliteitscheck ondergaan. En, onze medewerkers in de productie zijn betrokken en werken zorgvuldig. Heb je je kalenders snel nodig of net te laat besteld? Geen probleem, ook dan gaan we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

4-Maandkalenders: voorbeelden van onze klanten

Kalenders drukken: Veelgestelde vragen

Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).
Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voorbeeld resolutie topkaart
De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

Bij de volgende 4-maand kalenders is het mogelijk een eigen achtergrondfoto aan te leveren:

Nederland
Kalenders worden, afhankelijk van de oplage, als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in Nederland zijn € 0,09 per kalender.  Met een minimum van € 9,- en een maximum € 45,- per order exclusief BTW.

België
Kalenders worden afhankelijk van de oplage als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in België zijn € 16,- per pakket.

Meerdere adressen
Het is mogelijk om naar meerdere adressen te versturen, informeer hiervoor bij Nancy. Je kunt haar telefonisch bereiken op 088 – 0101900 of per mail naar info@kalendersbestellen.nl

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl