skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen

4-Maandkalender 2021 bestellen

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

Over de 4-maandkalenders

De 4-maandkalenders zijn een indrukwekkende verschijning. Hangend aan de muur kun je deze niet missen. Een duidelijk en overzichtelijk calendarium, opgebouwd uit 4 bloks boven elkaar, die elk een verschillende maand tonen. Een must-have voor die relaties waar planning een belangrijk thema is. Om de huidige dag makkelijk te herkennen zit er een datumaanwijzer bij. Uiteraard is er voor je logo, bedrijfsbeeld of motto veel ruimte. Zowel prominent aan de bovenzijde van de kalenders als onderaan. Deze kalender is letterlijk het allergrootste relatiegeschenk.

Deze 4-maandkalender kan als busstuk verzonden worden.

Meer weten over bijvoorbeeld verzenden of mailen? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

4-maandkalender Kalendersbestellen

Bureaukalender Kalendersbestellen

Productie in eigen huis

Het voordeel van productie in eigen huis is, dat we onze 4-maandkalenders tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden, zowel kleine als grote oplagen. Tevens kunnen we 100% kwaliteit garanderen omdat alle producten voor verzending een kwaliteitscheck ondergaan. En, onze medewerkers in de productie zijn betrokken en werken zorgvuldig. Heb je je kalenders snel nodig of net te laat besteld? Geen probleem, ook dan gaan we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Back To Top