skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen

Bureau onderleggers 2024 drukken met logo, tekst of foto

In deze categorie vind je al onze bureau onderleggers voor 2024 om te drukken. Met deze kantoorkalenders maak jij het perfecte relatiegeschenk. Indien gewenst is spoedlevering mogelijk.

Bureau onderleggers voor 2024: Het perfecte relatiegeschenk

Ben jij op zoek naar een bureaukalender voor op de werkplekken, als relatiegeschenk of als weggever op een beurs? Dan zijn de bureau onderleggers van Kalenderbestellen een absolute aanrader. Deze liggende kalenders, ook wel vergeleken met placemats, zijn een handige en overzichtelijke feature voor op het bureau. Tevens beschermen de onderleggers het bureaublad tegen krassen, strepen en andere beschadigingen. Ook is het mogelijk om de bureau onderlegger te gebruiken als kladblok of om planningen en aantekeningen te maken.

Bureauleggers bedrukken en personaliseren

Wil je continu in beeld zijn bij klanten? Dan is de multifunctionele bureaulegger van Kalenderbestellen het relatiegeschenk/promotiemiddel wat je zoekt. Wij bieden jou de optie om de kalenders helemaal naar smaak te personaliseren. Op elke kalender is er voldoende plaats om het logo, de NAW gegevens, een motto, een mooie spreuk of een andere tekst of foto te plaatsen. Je bedrukt de onderleggers helemaal naar eigen ontwerp.

Een klantenbestand wordt gekoppeld en naar wens personaliseren wij de klantsnaam of logo(s). Wil je een stapje verder gaan? Wij verzorgen ook beeldpersonalisatie. Op deze manier ontvangt je relatie zijn eigen unieke kalender. Een echt persoonlijke geschenk!

Onderleggers met logo of foto laten drukken

Een bedrukte onderlegger, ook wel jaarkalender genoemd, zorgt er voor dat je een jaar lang in beeld blijft bij je relaties! Je brengt jezelf  op een vriendelijke manier, doorlopend in beeld. Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

De bureau onderleggers voor 2024 zijn in A2 formaat verkrijgbaar. De A2 liggende kalenders zijn verkrijgbaar in 3 varianten:

De kalenders zijn verder gemaakt van 80 gram offset papier en zijn aan de kop of staart verlijmd. Let op! De minimale bestelhoeveelheid is 25 stuks

Voordelen van een bureau mat

 • Voldoende ruimte voor reclame
 • Weeknummers worden getoond
 • Gemaakt van stevig materiaal
 • Beschermt het bureau tegen beschadigingen

Stappenplan tot succes!

Kies je favoriete product. Kijk goed naar de afmetingen en de opmaak. Weet je niet zo goed wat je wilt? Op de projecten pagina kun je inspiratie opdoen. Hier worden een aantal van onze mooiste projecten op een rijtje gezet.

Voor het aanleveren van de bestanden voor de kalenders, hebben we voor alle kalendersoorten overzichtelijke datasheets ontwikkeld. De belangrijkste gegevens over formaten, afloop en de bedrukbare gebieden van de verschillende kalenders staan hierin vermeld. Op onze veelgestelde vragen pagina en informatiepagina over aanleverspecificaties vind je tevens aanvullende informatie over het aanleveren van bestanden.

Na het aanleveren van de bestanden gaat onze studio aan de slag. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een gratis digitale proefdruk per e-mail. Wil je dan nog wat gewijzigd hebben? Geen probleem. Bel of mail ons terug en wij passen het gratis voor je aan.

Na het akkoord gaan met de proefdruk gaan de bureau onderleggers in productie. Binnen de verwachte levertijd (10 – 15 dagen) ontvang je de bestelde onderleggers. Op deze manier hebben we achteraf nooit onaangename verrassingen en de levering wordt een zekerheidje.

Indien gewenst kunnen wij de liggende kalenders met foto of logo direct versturen naar de relatie. Wij pakken de producten netjes in en de tafelkalender is zo snel in huis.

Bureau onderleggers drukken: Veelgestelde vragen

 • Hoe moet ik tekst en/of aanvullende gegevens aanleveren?

  Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).

  Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

 • Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

  Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

  Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

 • Wat zijn de aanleverspecificaties voor de foto's?

  Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

  Voorbeeld resolutie topkaart
  De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Nederland
  Onderleggers worden, afhankelijk van de oplage, als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in Nederland zijn € 0,13 per kalender.  Met een minimum van € 13,- en een maximum € 65,- per order exclusief BTW.

  België
  Bureau onderleggers worden afhankelijk van de oplage als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in België zijn € 18,- per pakket.

  Meerdere adressen
  Het is mogelijk om naar meerdere adressen te versturen, informeer hiervoor bij Nancy. Je kunt haar telefonisch bereiken op 088 – 0101900 of per mail naar info@kalendersbestellen.nl.

 • Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

  Bij Kalendersbestellen.nl is de minimale bestelhoeveelheid slechts 25 stuks. Voor hogere aantallen hanteren wij steeds scherpere staffelkortingen. Wanneer u meer onderleggers bestelt, wordt de prijs per stuk dus voordeliger.

 • Is spoedlevering mogelijk?

  Wij kunnen diverse soorten kalenders en onderleggers met spoed leveren, wanneer onze reguliere levertijden niet passend zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden van spoedlevering? Neem telefonisch contact op of stuur een mail naar info@kalendersbestellen.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 • Back To Top

  Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag


   Jouw offerte maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.


   De scherpste tarieven
   Wij verzorgen het ontwerp gratis
   Gratis digitale proefdruk
   Al vanaf 25 stuks
   Snel geleverd in NL & BE

   Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Bel ons dan gerust of gebruik de chat. Wij helpen je graag.

   088 - 0101900
   info@kalendersbestellen.nl