skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Bureaukalenders 2023

In deze categorie vind je al onze bureaukalenders voor 2023 om te drukken. Er zijn talloze soorten en maten tafelkalenders om jouw logo of andere tekst op te drukken. Met deze bureaukalenders maak jij het perfecte relatiegeschenk!

Bureaukalenders 2023 kopen?

De bureaukalenders voor 2023 zijn er in talloze soorten en maten. Deze staande kalenders worden ook wel tafelkalenders genoemd. Op elk bureau is voor deze kleinere kalender een prominente plek te vinden. Dit product is zeker geen sta-in-de-weg, maar een handig en overzichtelijke feature. De bureaukalenders hebben we in budgetkalender versies, maar ook in een luxe variant.

Staande kalenders personaliseren

De meeste staande kalenders bestaan uit een calendarium en een vouwbare voet, waardoor de kalender op het bureau blijft staan. Elke bureaukalender heeft plaats voor een motto, logo, spreuk, de NAW- gegevens of een andere tekst of kleine foto.

Ook is het mogelijk op de bureaukalenders te personaliseren. Alleen de voorzijde of ieder vel. Dit bepaal je zelf. Een klantenbestand wordt gekoppeld en naar wens personaliseren wij de klantnaam of logo(s). Een stapje verder gaan? Wij verzorgen ook beeldpersonalisatie, op deze manier ontvangt je relatie zijn eigen unieke kalender.

Bureaukalenders drukken? Zo werkt het

Jouw eigen bureaukalenders drukken is zeer eenvoudig. Je creëert in een handomdraai het ideale relatiegeschenk. Kies eerst je favoriete product. De opmaak verzorgen we geheel gratis. Je hoeft alleen het gewenste logo, foto of tekst aan te leveren conform onze aanleverspecificaties.

Nadat je bij ons je bestanden hebt aangeleverd, gaat je opdracht naar onze studio. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een digitale proefdruk per e-mail. Pas na jouw definitieve akkoord nemen we de kalenders in productie. Toch liever hangende kalenders? Bekijk dan onze weekkalenders, maandkalenders, 3-maandkalenders en 4-maandkalenders.

Vragen?

Blijf een jaar in beeld bij je relaties! Kies voor een artikel dat altijd actueel is en gegarandeerd een jaar blijft hangen. Breng jezelf op een vriendelijke manier, doorlopend in beeld. Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Bureaukalenders: voorbeelden van onze klanten

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl