skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen

Bureaukalender 2021 bestellen

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

Over de bureaukalenders

De bureaukalenders zijn er in vele variëteiten. Op elk bureau is voor deze kleinere kalender een prominente plek te vinden. Dit product is zeker geen sta-in-de-weg, maar een handig en overzichtelijke feature. De bureaukalenders hebben we in budget versies maar ook in een luxe variant.
Elke versie biedt haar eigen ‘personalisatie’ mogelijkheden qua logo, motto, foto en adresgegevens.

Vragen?
Blijf een jaar in beeld bij je relaties! Kies voor een artikel dat altijd actueel is en gegarandeerd een jaar blijft hangen. Breng jezelf op een vriendelijke manier, doorlopend in beeld.

Meer weten over bijvoorbeeld verzenden of mailen? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Bureaukalender kalendersbestellen.nl

Kalendersbestellen.nl. gratis proefdruk

Mogelijkheden van bureaukalenders

De meeste varianten bestaan uit een calendarium en een vouwbare voet waardoor de kalender op het bureau blijft staan. Elke variant heeft plaats voor een motto, logo, spreuk, uw NAW- gegevens of een andere tekst of kleine foto.
Ook is het mogelijk op de bureaukalenders te personaliseren. Alleen de voorzijde of ieder vel. Dit bepaal je zelf. Een klantenbestand wordt gekoppeld en naar wens personaliseren wij de klantnaam of logo(s). Een stapje verder gaan? Wij verzorgen ook beeldpersonalisatie, op deze manier ontvang je relatie zijn eigen unieke kalender.

Back To Top