skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen

Bureaukalender 2022 bestellen

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

Over de bureaukalenders

De bureaukalenders voor 2022 zijn er in talloze soorten en maten. Op elk bureau is voor deze kleinere kalender een prominente plek te vinden. Dit product is zeker geen sta-in-de-weg, maar een handig en overzichtelijke feature. De bureaukalenders hebben we in budget versies maar ook in een luxe variant. Elke versie biedt haar eigen ‘personalisatie’ mogelijkheden qua logo, motto, foto en adresgegevens.

Vragen?

Blijf een jaar in beeld bij je relaties! Kies voor een artikel dat altijd actueel is en gegarandeerd een jaar blijft hangen. Breng jezelf op een vriendelijke manier, doorlopend in beeld.

Meer weten over bijvoorbeeld verzenden of mailen? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Bureaukalender drukken met logo of foto

Kalendersbestellen.nl. gratis proefdruk

Mogelijkheden van bureaukalenders

De meeste varianten bestaan uit een calendarium en een vouwbare voet waardoor de kalender op het bureau blijft staan. Elke bureaukalender heeft plaats voor een motto, logo, spreuk, uw NAW- gegevens of een andere tekst of kleine foto.
Ook is het mogelijk op de bureaukalenders te personaliseren. Alleen de voorzijde of ieder vel. Dit bepaal je zelf. Een klantenbestand wordt gekoppeld en naar wens personaliseren wij de klantnaam of logo(s). Een stapje verder gaan? Wij verzorgen ook beeldpersonalisatie, op deze manier ontvang je relatie zijn eigen unieke kalender.

Bureaukalenders drukken? Zo werkt het

Jouw eigen bureaukalenders drukken is zeer eenvoudig. Je creëert in een handomdraai het ideale relatiegeschenk. Kies eerst je favoriete product. Je hebt bij ons de keuze uit bureaukalenders in diverse soorten en maten. Uiteraard kunnen we ook andere soorten kalenders bedrukken.

De opmaak verzorgen we geheel gratis. Je hoeft alleen het gewenste logo, foto of tekst aan te leveren conform onze aanleverspecificaties. Nadat je bij ons je bestanden hebt aangeleverd gaat je opdracht naar onze studio. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een digitale proefdruk per e-mail. Pas na jouw definitieve akkoord nemen we de kalenders in productie.

bureaukalender-bedrukken

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl