skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Bureaukalenders 2023

In deze categorie vind je al onze bureaukalenders voor 2023 om te drukken. Er zijn talloze soorten en maten tafelkalenders om jouw logo of andere tekst op te drukken. Met deze bureaukalenders maak jij het perfecte relatiegeschenk!

Bureaukalenders 2023 met logo kopen? Het perfecte relatiegeschenk

Zoek jij een ideale kalender voor op bureau, voor op de balie, als relatiegeschenk of als weggever op een beurs? Dan zijn de bureaukalenders van Kalenderbestellen een echte aanrader. Deze staande kalenders, ook wel tafelkalenders genoemd, zijn een handige en overzichtelijke feature voor op het bureau. Op elk bureau is voor deze kalender wel een prominente plek te vinden waar de reclame van het bedrijf mooi naar voren komt.

De bureaukalenders voor 2023 zijn in talloze soorten en maten te krijgen. Zo kun je kiezen voor een bureau maandkalender of een 3 maanden bureau kalender. De tafelkalender is te krijgen in A5 formaat, maar ook kleinere formaten zijn verkrijgbaar. Tevens hebben we in ons assortiment naast de luxe varianten ook de budgetkalender versies. De ideale optie voor het drukken van grote aantallen.

Staande kalenders personaliseren

Wil je graag reclame maken met een zakelijke kalender? Als weggever voor op de beurs of misschien als relatiegeschenk? Dan bieden wij jou de optie om de kalenders helemaal naar je smaak te personaliseren. Op iedere bureaukalender uit ons assortiment is het mogelijk om op de voor -en achterzijde reclame te tonen. Dit kan op ieder vel van de omlegkalender. Zo is er voldoende plaats om het logo, de NAW gegevens, een motto, een mooie spreuk of een andere tekst of foto te plaatsen. Je bepaalt het allemaal zelf.

Een klantenbestand wordt gekoppeld en naar wens personaliseren wij de klantsnaam of logo(s). Wil je een stapje verder gaan? Wij verzorgen ook beeldpersonalisatie. Op deze manier ontvangt je relatie zijn eigen unieke kalender. Een echt persoonlijke geschenk!

Driehoek kalenders: Staande bureaukalenders in driehoekvorm

Onze zakelijke bureaukalenders worden ook wel driehoek kalenders genoemd. Dit type kalender is erg populair op het kantoor, omdat de kalender dankzij de driehoekige vorm eenvoudig staand op het bureau kan worden geplaatst.

Voordelen bureaukalenders

 • Voldoende ruimte voor reclame: Op de voor- en achterzijde kan reclame worden getoond.
 • Weeknummers worden getoond.
 • Wire-o aanwezig: Zo kun je eenvoudig doorbladeren naar de volgende maand. Ook kan je de afgelopen maand afscheuren van de bureaukalender.
 • Gemaakt van stevig materiaal: sulfaat karton of 250 gram MC Silk.
 • Voorzien van een datumaanwijzer.
 • Feestdagen worden vermeld: ruimte voor verjaardagen van werknemers of collega’s.

De meeste staande kalenders bestaan uit een calendarium en een vouwbare voet, waardoor de kalender op het bureau of op de balie blijft staan. De tafelkalenders zijn gemaakt van sulfaat karton of 250 grams MC Silk. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

Regelmatig vragen klanten ons of het mogelijk is om driemaands bureaukalenders te ontwerpen of bedrukken. Daarvoor is dit product de perfecte optie. Dit is wel een grote bureaukalender die niet als busstuk kan worden verzonden. 

Bureaukalenders drukken? Zo werkt het

Jouw eigen bureaukalenders drukken is zeer eenvoudig. Je creëert in een handomdraai het ideale relatiegeschenk. Op de product pagina’s staat duidelijk weergeven welk deel van de kalender je kunt bedrukken. Je moet hier dus ook rekening mee houden als je bestanden aanlevert. Let op! Wij hanteren een minimale hoeveelheid van 50 stuks per bestelling.

Stappenplan tot succes!

 1. Kies je favoriete product. Kijk goed naar de afmetingen en de opmaak. Weet je niet zo goed wat je wilt? Op de projecten pagina kun je inspiratie opdoen. Hier worden een aantal van onze mooiste projecten op een rijtje gezet. 
 2. Lever het gewenste logo, de foto of de tekst conform onze aanleverspecificaties. De opmaak verzorgen wij geheel gratis.
 3. Bestanden aangeleverd? De opdracht gaat naar onze studio. Per mail krijg je een digitale proefdruk.
 4. Akkoord met de proefdruk? Dan gaan de kalenders in productie en ontvang je de kalenders binnen de verwachte levertijd (10 – 15 werkdagen).
 5. Verzending uit handen nemen. Indien gewenst kunnen wij de bureaukalenders direct versturen naar de relatie. Wij pakken de producten netjes en het relatiegeschenk is snel in huis. Let op! Niet elke kalender kan als busstuk worden verzonden.

Vragen?

Blijf een jaar in beeld bij je relaties! Kies voor een artikel dat altijd actueel is en gegarandeerd een jaar blijft hangen. Breng jezelf op een vriendelijke manier, doorlopend in beeld. Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Toch liever hangende wandkalenders? Bekijk dan onze weekkalenders, maandkalenders, 3-maandkalenders en 4-maandkalenders.

Bureaukalenders: voorbeelden van onze klanten

Kalenders drukken: Veelgestelde vragen

Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).
Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voorbeeld resolutie topkaart
De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
  Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

  Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

  088 - 0101900
  info@kalendersbestellen.nl