skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Dieren kalenders 2023

In deze categorie vind je al onze dieren kalenders voor 2023. Zo vind je dierenkalenders met foto’s van katten, honden, paarden, vlinders en wildlife. Deze dieren fotokalenders zijn in verschillende maten te krijgen.

Dierenkalender 2023 kopen?

De 2023 dierenkalenders zijn maandkalenders en 2-maandkalenders met prachtige foto’s van wilde dieren, maar ook van paarden, katten en honden. Deze kalenders zijn voor bedrijven erg populair als relatiegeschenk.

Afhankelijk van de grootte is de kalender als busstuk te verzenden. Ideaal als je snel en gemakkelijk je relaties wil bereiken. Desgewenst kunnen wij ook de volledige mailing voor je verzorgen. Ook profiteer je dan van onze voordelige portokosten.

Het minimum aantal kalenders om te bestellen is slechts 50 stuks. Toch kiezen veel van onze klanten voor een grotere hoeveelheid. Naarmate je meer bestelt, wordt de prijs per kalender steeds aantrekkelijker.

Zit je product er niet bij of wil je een afwijkende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in en je ontvangt tijdens kantooruren binnen twee uur de offerte.

Dierenkalenders laten maken?

Wil je graag een dierenkalender maken met logo of andere tekst van jouw bedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het bedrukken van fotokalenders, zoals dierenkalenders, is zeer populair onder bedrijven. Het is zelfs een van de populairste kalender relatiegeschenken.

De productie doen wij in eigen huis en dat betekent dat we de dierenkalenders tegen concurrerende prijzen kunnen bedrukken. Daarbij kunnen we 100% kwaliteit garanderen, omdat alle kalenders voor verzending een kwaliteitscheck ondergaan. Verder zijn onze medewerkers betrokken en werken zij zeer zorgvuldig.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan gerust contact met ons op of laat je contactgegevens achter in ons contactformulier.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl