skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Pin-up kalenders 2023

In deze categorie vind je al onze pin-up kalenders voor 2023. Deze erotische naaktkalenders zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Hierbij kan je denken aan kalenders met naakte dames of kalenders van gespierde mannen met ontbloot bovenlijf.

Pin-up kalenders 2023 kopen?

Ben jij op zoek naar pin-up kalender voor op de werkvloer of als relatiegeschenk? Dan ben je hier aan het juiste adres. De pin-up kalenders zijn zeer populair onder bedrijven. Deze naaktkalenders worden opgehangen op de werkvloer, in het magazijn bijvoorbeeld, of worden geschonken aan relaties van het bedrijf.

In ons assortiment vind je verschillende erotische kalenders. Zo hebben wij fotokalenders met naakte vrouwen en kalenders van gespierde mannen zonder shirt. De pin-up kalenders zijn ideaal als wandkalender en hebben een ophangoog om de kalender te bevestigen. De pin-up kalender kan worden gezien als maandkalender, dus krijg je elke maand een nieuwe mooie erotische foto te zien.

Het minimum aantal kalenders om te bestellen is slechts 50 stuks. Toch kiezen veel van onze klanten voor een grotere hoeveelheid. Naarmate u meer bestelt, wordt de prijs per kalender steeds aantrekkelijker.

Naaktkalenders laten drukken

Onze kalenders worden in eigen huis geproduceerd. Dit betekent dat wij kalenders, zoals naaktkalenders, tegen concurrerende prijzen kunnen bedrukken. De kalenders met erotische naaktfoto’s kunnen mooi worden bedrukt met logo, tekst of andere bedrijfsgegevens. Door onze kwaliteitscheck, die alle kalenders voor verzending ondergaan, garanderen wij 100% kwaliteit. Ter goedkeuring van het design krijg je een gratis proefdruk toegestuurd.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan gerust contact met ons op of laat je contactgegevens achter in ons contactformulier.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl