skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Jaarkalenders 2023

In deze categorie vind je al onze jaarkalenders voor 2023 om te drukken. Deze kalenders kun je drukken met foto, logo en/of tekst. Met een jaarkalender van Kalenderbestellen.nl maak jij het perfecte relatiegeschenk!

Jaarkalenders 2023 kopen?

Zoek jij een jaarkalender met logo of andere tekst van jouw bedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het bedrukken van jaarkalenders is zeer populair onder bedrijven. De 365 dagen kalender is een zeer populaire zakelijke kalender en relatiegeschenk.

De jaarkalenders zijn als busstuk te verzenden en zijn ideaal om gemakkelijk en snel je relaties te bereiken. Desgewenst kunnen wij ook de volledige mailing voor je verzorgen. Ook profiteer je dan van onze voordelige portokosten. Het minimum aantal kalenders om te bestellen is slechts 50 stuks. Toch kiezen veel van onze klanten voor een grotere hoeveelheid. Naarmate u meer bestelt, wordt de prijs per kalender steeds aantrekkelijker.

Zit je product er niet bij of wil je een afwijkende offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in en je ontvangt tijdens kantooruren binnen twee uur de offerte.

Jaarkalenders laten drukken

De productie van onze kalenders gebeurt in eigen huis. Dit betekent dat wij kalenders, zoals jaarkalenders, tegen concurrerende prijzen kunnen bedrukken. Daarbij garanderen wij 100% kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door de kwaliteitscheck die alle kalenders voor verzending ondergaan. Ook krijg je voor goedkeuring een gratis proefdruk toegestuurd.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan gerust contact met ons op of laat je contactgegevens achter in ons contactformulier.

Kalenders drukken: Veelgestelde vragen

Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).
Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voorbeeld resolutie topkaart
De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

Nederland
Kalenders worden, afhankelijk van de oplage, als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in Nederland zijn € 0,09 per kalender.  Met een minimum van € 9,- en een maximum € 45,- per order exclusief BTW.

België
Kalenders worden afhankelijk van de oplage als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in België zijn € 16,- per pakket.

Meerdere adressen
Het is mogelijk om naar meerdere adressen te versturen, informeer hiervoor bij Nancy. Je kunt haar telefonisch bereiken op 088 – 0101900 of per mail naar info@kalendersbestellen.nl.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl