skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen

Kalenders bedrukken

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

Kalenders drukken met uw eigen logo

Bedrukte kalenders met logo of tekst zijn populair als relatiegeschenk. Maar ook voor intern gebruik als bedrijfskalenders kunnen ze erg handig zijn. Ons team is volledig gespecialiseerd in het drukken van kalenders. Al onze producten worden in eigen beheer gedrukt. Hierdoor profiteer je als klant altijd van zeer scherpe prijzen. Wij hanteren een minimale oplage van slechts 50 stuks.

Deze soorten kalenders kan je bedrukken

Bij Kalendersbestellen.nl kan je kalenders drukken en ontwerpen in talloze maten en soorten. Zo vind je bij ons de volgende soorten kalenders.

Het perfecte relatiegeschenk

Kalenders zijn de perfecte giveaway aan zakelijke relaties. Een kalender is uiterst functioneel. Natuurlijk zijn er tegenwoordig ook allerlei digitale oplossingen. Toch is het soms simpelweg handiger of prettiger om belangrijke afspraken/momenten ergens fysiek te kunnen opschrijven. Met een kalender met logo als relatiegeschenk is jouw bedrijf bovendien het hele jaar goed in beeld. Bedrukte kalenders worden namelijk vaak op een centrale plek aan de muur gehangen. Of ze krijgen een prominente plek op het bureau. Een bedrukte kalender doet het ook goed als personeelsgeschenk of kerstcadeau. Bijvoorbeeld met die ene leuke foto van het team op een mooie fotokalender.

Stappenplan kalenders laten bedrukken

 1. Plaats een order of een vrijblijvende offerteaanvraag.
 2. Uiteraard wil je vooraf weten hoe je gepersonaliseerde kalender eruit komt te zien. Daarom sturen we je altijd eerst een gratis proefdruk.
 3. Nadat je bij ons je bestanden hebt aangeleverd gaat je opdracht naar onze studio. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een digitale proefdruk per e-mail.
 4. Wil je dan nog wat gewijzigd hebben? Geen probleem. Bel of mail ons terug en wij passen het gratis voor je aan.
 5. Zodra je helemaal tevreden bent stuur je ons je akkoord en dan pas wordt je order in productie genomen. Op deze manier hebben we achteraf nooit onaangename verrassingen en de levering wordt een zekerheidje.

Veelgestelde vragen

Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).
Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voorbeeld resolutie topkaart
De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
  Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

  Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

  088 - 0101900
  info@kalendersbestellen.nl