skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Kalender met eigen logo, tekst en/of afbeelding

In deze categorie vind je alle kalenders die we voor jou kunnen bedrukken. Zo kun je kiezen voor diverse wandkalenders en staande kalenders met de optie om jouw logo of andere tekst toe te voegen. Het perfecte relatiegeschenk maak je hier!

Kalenders drukken met uw eigen logo

Bedrukte kalenders met logo of tekst zijn populair als relatiegeschenk. Maar ook voor intern gebruik als bedrijfskalenders kunnen ze erg handig zijn. Ons team is volledig gespecialiseerd in het drukken van kalenders. Al onze producten worden in eigen beheer gedrukt. Hierdoor profiteer je als klant altijd van zeer scherpe prijzen. Wij hanteren een minimale oplage van slechts 50 stuks.

Deze soorten kalenders kan je bedrukken

Bij Kalendersbestellen.nl kan je kantoorkalenders drukken en ontwerpen in talloze maten en soorten. Zo vind je bij ons de volgende soorten kalenders.

Waarom een kalender als relatiegeschenk?

Kalenders zijn de perfecte giveaway aan zakelijke relaties of klanten. Dit heeft meerdere redenen, zoals hieronder wordt beschreven.

#1 Een kalender als relatiegeschenk wordt écht gebruikt

Het is altijd leuk om een relatiegeschenk te geven of te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, veel geschenken verdwijnen al snel in de lade om stof te vangen en dat is natuurlijk zonde! Gelukkig is dit bij kalenders doorgaans niet het geval. Een kalender is uiterst functioneel. Natuurlijk zijn er tegenwoordig ook allerlei digitale oplossingen. Toch is het soms simpelweg handiger of prettiger om belangrijke afspraken/momenten ergens fysiek te kunnen opschrijven. Een kalender is een relatiegeschenk dat daadwerkelijk gebruikt zal worden.

#2 Een kalender met logo: een jaar lang effectieve reclame

Met een kalender met bedrijfslogo als relatiegeschenk is jouw bedrijf het hele jaar goed in beeld. Bedrukte kalenders worden namelijk vaak op een centrale plek aan de muur gehangen. Of ze krijgen een prominente plek in het kantoor op het bureau. Dat is nog eens krachtige en effectieve reclame voor jouw bedrijf! Bij sommige kalenders kan naast een logo ook een pay-off geplaatst worden. Zo krijgen de kalenders volledig uw huisstijl. Lever simpelweg je logo aan en wij zorgen dat deze vakkundig geplaatst wordt

#3 Voor zakelijke relaties en werknemers

Een bedrukte kalender doet het ook goed als personeelsgeschenk of kerstcadeau. Bijvoorbeeld met die ene leuke foto van het team op een mooie fotokalender. Overweeg dus ook om je personeel een leuke kalender cadeau te geven voor thuis.

#4 Kalenders zijn zeer betaalbaar

Wanneer je een origineel relatiegeschenk zoekt, heb je waarschijnlijk een budget per product in gedachten. Doordat onze kalenders zeer scherp geprijsd zijn, passen ze in nagenoeg elk budget. Zo vind je in ons assortiment budgetkalenders al kalenders vanaf slechts €0,62 per stuk. Een bijkomend voordeel is dat de verzendkosten relatief laag zijn voor kalenders.

#5 Kalenders zijn een originele gift

Het is leuk om een bedrukte pen, mok of muismat als geschenk te krijgen. Maar laten we eerlijk zijn, heel origineel is het niet. De kans is dus groot dat uw relatie al eens eerder zo’n geschenk heeft gekregen. Juist om op te vallen is het belangrijk om origineel te zijn. Geef daarom een kalender cadeau!

Stappenplan kalenders laten bedrukken

 1. Plaats een order of een vrijblijvende offerteaanvraag.
 2. Uiteraard wil je vooraf weten hoe je gepersonaliseerde kalender eruit komt te zien. Daarom sturen we je altijd eerst een gratis proefdruk.
 3. Nadat je bij ons je bestanden hebt aangeleverd gaat je opdracht naar onze studio. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een digitale proefdruk per e-mail.
 4. Wil je dan nog wat gewijzigd hebben? Geen probleem. Bel of mail ons terug en wij passen het gratis voor je aan.
 5. Zodra je helemaal tevreden bent stuur je ons je akkoord en dan pas wordt je order in productie genomen. Op deze manier hebben we achteraf nooit onaangename verrassingen en de levering wordt een zekerheidje.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).
Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voorbeeld resolutie topkaart
De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
  Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

  Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

  088 - 0101900
  info@kalendersbestellen.nl