skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen

Maandkalender 2021 bestellen

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

Over de maandkalenders

De maandkalenders zijn compacte wandkalenders. De ruime topkaart biedt veel ruimte voor het plaatsen van een fraai bedrijfsbeeld. Aan de onderzijde wordt veelal het logo en de bedrijfsgegevens geplaatst. Speciaal voor transportbedrijven is er de maandkalender transport. Met een onderzijde gestanst in de vorm van een vrachtwagen. Vanwege zijn compacte formaat zijn deze maandkalenders te versturen als busstuk.

Meer weten over bijvoorbeeld verzenden of mailen? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Maandkalenders gratis opgemaakt

Maandkalender wildlife

Productie in eigen huis

Het voordeel van productie in eigen huis is, dat we onze maandkalenders tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden, zowel kleine als grote oplagen. Tevens kunnen we 100% kwaliteit garanderen omdat alle producten voor verzending een kwaliteitscheck ondergaan. En onze medewerkers in de productie zijn betrokken en werken zorgvuldig. Heb je je kalenders snel nodig of net te laat besteld? Geen probleem, ook dan gaan we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Back To Top