skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Maandkalenders 2023

In deze categorie vind je al onze maandkalenders voor 2023 om te drukken. Met een maandkalender van Kalenderbestellen.nl maak jij het perfecte relatiegeschenk.

Maandkalender 2023 kopen?

De 2023 maandkalenders zijn compacte wandkalenders. Dit is zeer handig om direct een overzicht van de huidige maand en gebeurtenissen te hebben. Door particulieren wordt deze kalender vaak gebruikt als verjaardagskalender. Voor bedrijven zijn ze erg populair als relatiegeschenk.

De ruime topkaart biedt veel ruimte voor het plaatsen van een fraai bedrijfsbeeld. Aan de onderzijde wordt veelal het logo en de bedrijfsgegevens geplaatst. Speciaal voor transportbedrijven is er de maandkalender transport. Met een onderzijde gestanst in de vorm van een vrachtwagen. Vanwege zijn compacte formaat zijn deze maandkalenders te versturen als busstuk.

Ben je op zoek naar een groter overzicht met meerdere maanden? Dan zijn de 3-maandkalender en de 4-maandkalender mooie alternatieven. Zoek je specifiek een staand model? Bekijk dan de bureaukalenders.

Maandkalenders laten maken?

Wil je graag je eigen maandkalenders laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het bedrukken van maandkalenders is zeer populair onder bedrijven. Het is zelfs één van de populairste zakelijke kalenders.

Het voordeel van productie in eigen huis is, dat we onze maandkalenders tegen concurrerende prijzen kunnen drukken, zowel kleine als grote oplagen. Tevens kunnen we 100% kwaliteit garanderen omdat alle producten voor verzending een kwaliteitscheck ondergaan. En onze medewerkers in de productie zijn betrokken en werken zorgvuldig. Heb je je kalenders snel nodig of net te laat besteld? Geen probleem, ook dan gaan we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Maandkalenders: voorbeelden van onze klanten

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl