skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen

Nieuwe collectie kalenders 2015

Met de lancering van onze nieuwe website begin deze maand, is het nu tijd om ook de nieuwe collectie kalenders te tonen. Naast de inmiddels bekende week-, maand- en kwartaalkalenders, hebben we namelijk enkele opvallende nieuwe kalendervarianten in ons assortiment voor 2015. Drie soorten lichten we graag even nader toe; de transportkalenders, opvouwbare planningskalenders en de fotokalenders.

Transportkalenders

Eén van die nieuwe soorten in onze collectie is de transportkalender. Deze maand- of kwartaalkalender is aan de onderzijde in de vorm van een vrachtwagen gestanst. Een fantastische blikvanger voor de hele transportsector, waarbij de vrachtwagen in de eigen huisstijl vormgegeven kan worden door onze medewerkers op de studio.

 

Opvouwbare planningskalenders

Makkelijk te versturen planningskalenders? Natuurlijk vind je die hier ook! De nieuwe varianten van de 3-maandskalender en 4-maandskalender zijn in de normale en XL-uitvoering verkrijgbaar, terwijl deze opvouwbare kalenders nog steeds als busstuk verzonden kunnen worden.

 

Fotokalenders

Ook nieuw zijn de fotokalenders. Deze themakalenders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben haarscherpe foto’s in verschillende categorieën. De budgetkalenders zijn verkrijgbaar in de thema’s bloemen, wilde dieren of vuurtorens. Natuur-, wilde dieren-, honden– en paardenkalenders zijn er in de medium-uitvoering en de grote variant heeft de thema’s travel, bloemen en wilde dieren. Bij de fotokalenders vind je ook 2 verschillende pin-up-kalenders.

Vragen?

Heb je specifieke wensen, of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Vincent: 0481 – 74 52 14 of vincent@stunnenberg.nl.

Geef een reactie

Back To Top