skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen

Notitieblokken 2025 drukken met logo, tekst of foto

In deze categorie vind je al onze notitieblokken om te drukken. De notitieblok geeft een duidelijk overzicht en biedt genoeg ruimte voor jouw logo of andere tekst.
Te bestellen in formaat A4, A5 en A6. Ook heb je keuze uit een extra stevig voorblad.

Notitieblok 2025 kopen?

De notitieblokken zijn een indrukwekkende verschijning. Liggend op je bureau kun je deze niet missen. Deze schrijfblokken geven je de mogelijkheid om alles goed te plannen, zo kun je er een week of maand overzicht op plaatsen, maar ook een calendarium. Een must-have voor die relaties waar planning een belangrijk thema is. Om voor ieder bureau het perfecte formaat notitieblok te kunnen voorzien hebben we de blokken in maten, A4, A5 en A6.

Ideale promotie- en relatieblok

Uiteraard is er op onze notitieblokken veel ruimte voor je logo, bedrijfsbeeld of motto. Zowel prominent aan de bovenzijde van het schrijfblok als onderaan. Deze notitieblokken zijn letterlijk het allergrootste relatiegeschenk en kan als busstuk worden verzonden.

Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Productie in eigen huis

Het voordeel van productie in eigen huis is, dat we onze notitieblokken tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden, zowel kleine als grote oplagen. Tevens kunnen we 100% kwaliteit garanderen omdat alle producten voor verzending een kwaliteitscheck ondergaan.

En, onze medewerkers in de productie zijn betrokken en werken zorgvuldig. Heb je je kalenders met logo snel nodig of net te laat besteld? Geen probleem, ook dan gaan we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Stappenplan tot succes!

Kies je favoriete artikel. Kijk goed naar de afmetingen en de opmaak. Weet je niet zo goed wat je wilt? Op de projecten pagina kun je inspiratie opdoen. Hier worden een aantal van onze mooiste projecten op een rijtje gezet.

Voor het aanleveren van bestanden hebben we overzichtelijke datasheets ontwikkeld. De belangrijkste gegevens over formaten, afloop en de bedrukbare gebieden van de verschillende kalenders staan hierin vermeld. Op onze veelgestelde vragen pagina en informatiepagina over aanleverspecificaties vind je aanvullende informatie over het aanleveren van bestanden.

Na het aanleveren van de bestanden gaat onze studio aan de slag. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een gratis digitale proefdruk per e-mail. Wil je dan nog wat gewijzigd hebben? Geen probleem. Bel of mail ons terug en wij passen het gratis voor je aan.

Na het akkoord gaan met de proefdruk gaan de 4-maandkalenders in productie. Binnen de verwachte levertijd (10 – 15 dagen) ontvang je de bestelde kalenders. Op deze manier hebben we achteraf nooit onaangename verrassingen en de levering wordt een zekerheidje.

Indien gewenst kunnen wij de kalenders met foto of logo direct versturen naar de relatie. Wij pakken de producten netjes in en de tafelkalender is zo snel in huis.

4-maandkalenders drukken: Veelgestelde vragen

 • Hoe moet ik tekst en/of aanvullende gegevens aanleveren?

  Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).

  Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

 • Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

  Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

  Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

 • Wat zijn de aanleverspecificaties voor de foto's?

  Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

  Voorbeeld resolutie topkaart
  De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

 • Kan ik ook een eigen achtergrondfoto aanleveren?

  Bij de volgende 4-maand kalenders is het mogelijk een eigen achtergrondfoto aan te leveren:

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Nederland
  Kalenders worden, afhankelijk van de oplage, als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in Nederland zijn € 0,13 per kalender.  Met een minimum van € 13,- en een maximum € 65,- per order exclusief BTW.

  België
  Kalenders worden afhankelijk van de oplage als pakket(ten) of per pallet verstuurd via DHL. De kosten voor verzending naar één adres in België zijn € 18,- per pakket.

  Meerdere adressen
  Het is mogelijk om naar meerdere adressen te versturen, informeer hiervoor bij Nancy. Je kunt haar telefonisch bereiken op 088 – 0101900 of per mail naar info@kalendersbestellen.nl.

 • Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

  Bij Kalendersbestellen.nl is de minimale bestelhoeveelheid slechts 25 stuks. Voor hogere aantallen hanteren wij steeds scherpere staffelkortingen. Wanneer u meer kalenders bestelt, wordt de prijs per stuk dus voordeliger.

 • Is spoedlevering mogelijk?

  Wij kunnen diverse soorten kalenders met spoed leveren, wanneer onze reguliere levertijden niet passend zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden van spoedlevering? Neem telefonisch contact op of stuur een mail naar info@kalendersbestellen.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 • Welke formaten 4-maandkalender kan ik laten bedrukken?

  Onze kalenders zijn beschikbaar in talloze soorten en maten. Zo kunnen we altijd perfect in jouw wensen voorzien.

  • 34,5×100 cm

  Staat de gewenste afmeting hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Is het mogelijk om blanco kalenders te bestellen?

  Voor wederverkopers is het ook mogelijk om blanco kalenders te bestellen.
  Informeer naar de mogelijkheden bij Nancy. Je kunt haar telefonisch bereiken op  088 – 0101900 of per mail naar info@kalendersbestellen.nl

 • Kan ik naast een digitale proefdruk ook een model aanvragen?

  Ja, dat is mogelijk. Je kunt vrijblijvend een offerteaanvraag doen door enkele gegevens, zoals je naam, email en telefoonnummer in te vullen. Je hebt na het invullen van deze gegevens de optie om een gratis sample te ontvangen.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag


  Jouw offerte maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.


  De scherpste tarieven
  Wij verzorgen het ontwerp gratis
  Gratis digitale proefdruk
  Al vanaf 25 stuks
  Snel geleverd in NL & BE

  Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Bel ons dan gerust of gebruik de chat. Wij helpen je graag.

  088 - 0101900
  info@kalendersbestellen.nl