skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen
Vraag Het Vincent: De 3-maandskalender

Vraag het Vincent: de 3-maandskalender

Wat is een 3-maandskalender?

Onze 3-maandskalenders zijn favoriet bij veel bestellers van onze relatiegeschenken. Een ander woord voor deze kalender is ook wel kwartaalkalender, omdat je altijd 3 maanden in zicht hebt. Deze kalenders worden veel gebruikt door bedrijven waarbij planning een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan magazijnen, ziekenhuizen en logistieke afdelingen. De 3-maandskalender kan je ophangen en is voorzien van een datumaanwijzer, zodat je precies weet welke dag het is.

Wat is jullie assortiment binnen de 3-maandskalenders?

Ons assortiment binnen de 3-maandskalender is heel groot, we hebben 7 verschillende kalenders met keuze uit diverse calendaria.

De 3-maandskalender luxe opvouwbaar is door het gebruik van het Wire-O systeem netjes, opgevouwen en dus betaalbaar te versturen als busstuk. Deze luxe opvouwbare kalender is ook verkrijgbaar in een transportversie. Deze kalender is onderaan voorzien van een stans in de vorm van een vrachtwagen, speciaal ontwikkeld voor de transportwereld.

Ben je op zoek naar een betaalbare, overzichtelijk en praktische kalender? Dan is onze 3-maandskalender standaard aaneen een aanrader. Het calendarium bestaat uit 13 vel, met elk 3 maanden opeenvolgend in zicht. Ook deze kalenders zijn te verkrijgen met een stans in de vorm van een vrachtwagen.

De standaard opvouwbare 3-maandskalender beschikt over een extra groot calendarium. Daardoor is dit relatiegeschenk een imposante verschijning. De blokken worden gelijmd op het bedrukbare achterblad. Door de rillijnen kan deze kalender makkelijk in elkaar gevouwen worden, zodat hij makkelijk te versturen is via de post.

Als laatste hebben we een mooie 3-maandskalender budget aaneen. Het is een kwalitatief mooie en goede kalender met een scherpe prijs. Doordat het calendarium uit 1 blok bestaat wordt hij efficiënt geproduceerd.

Wat kan ik allemaal op de topkaart en het achterblad kwijt?

Op de grote topkaart is er alle ruimte om je bedrijfslogo en je productfoto’s op een mooie manier te presenteren. Sommige kalenders hebben ook nog ruimte op het achterblad van de kalender, daar zetten we vaak een logo en de naw gegevens neer. Heeft een kalender geen achterblad, zoals de 3-maand budget aaneen, dan is er ook genoeg ruimte op de topkaart voor deze gegevens. Ook de opmaak van deze kalenders wordt gratis door ons verzorgd.
Wil je zelf graag een ontwerp aanleveren? Dat kan uiteraard ook. Bekijk de datasheets van de desbetreffende kalender voor de aanleverspecificaties waaraan je ontwerp moet voldoen. Kom je er niet uit, dan kun je altijd even bellen. Onze ontwerpstudio staat graag voor je klaar.

Geef een reactie

Back To Top