skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen
Vraag Het Vincent: De 4-maandskalender

Vraag het Vincent: de 4-maandskalender

Wat is een 4-maandskalender?

Onze 4-maandskalender is letterlijk het allergrootste relatiegeschenk uit ons assortiment. Ze zijn een indrukwekkende verschijning. De duidelijke en overzichtelijke calendarium bestaat uit 4 blokken boven elkaar. Deze kalender is net als onze 3-maandskalender een perfecte kalender voor relaties waarbij planning erg belangrijk is. Om de huidige dag makkelijk te herkennen zit er een datumaanwijzer bij.

 

Wat is jullie assortiment binnen de 4-maandskalenders?

De 4-maandskalenders zijn te verkrijgen in 2 varianten, de standaard opvouwbaar en de standaard opvouwbaar XL. Beide relatiegeschenken hebben genoeg ruimte voor je logo, bedrijfsbeeld, motto en een foto. Het is een geschenk dat blijft hangen bij je relaties. Op die manier ben je een jaar lang dagelijks in beeld.

 

Kunnen deze 4-maandskalender ook met de post verstuurd worden?

Als je relatiegeschenk met de post moet worden verstuurd, dan zijn de opvouwbare uitvoeringen van onze 4-maandskalenders de perfecte oplossing. Deze kunnen door de ril makkelijk opgevouwen worden en passen in een envelop.

Wij kunnen deze kalenders zelfs voor je versturen naar je klanten. Wanneer je ons een adressenbestand aanlevert in Exel, dan kunnen wij zorgen voor de verzending van je relatiegeschenk.

Geef een reactie

Back To Top