skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen
Vraag Het Vincent: De Weekkalender

Vraag het Vincent: de weekkalender

Wat is een weekkalender?

De weekkalender is een uniek relatiegeschenk om weg te geven als marktkoopman, detaillist, MKB-er, garagehouder, of anderszins. Het is een kalender die veel gebruikt wordt bij de mensen thuis. Hij hangt bijvoorbeeld veelal in de keuken, in de meterkast, of in de studiekamer thuis. Omdat deze kalender dagelijks gebruikt wordt, is het een ideaal relatiegeschenk om weg te geven. Op deze manier breng je je bedrijfsnaam iedere dag het hele jaar door onder de aandacht. Het calendarium is super handig omdat je twee weken in zicht hebt. Ook is er genoeg ruimte om alle afspraken of verjaardagen in op te schrijven.
De weekkalenders zijn te bestellen in twee formaten: groot (23×42 cm) en middel (21×34 cm). Ook is het calendarium verkrijgbaar op zondag of op maandag beginnend. De kalender is tevens voorzien van een ophangoog met 5 standen, zodat hij altijd recht hangt.

 

Waar plaatsen jullie het logo en mijn bedrijfsgegevens?

Op het schild van de kalender is genoeg ruimte voor je logo en je bedrijfsgegevens. Er is zelfs plaats voor een mooie foto. Je kunt zelf de opmaak verzorgen, maar je kan ons ook je logo, je naw gegevens en wellicht een foto opsturen, zodat onze ontwerpafdeling een passend ontwerp voor je kalender kan maken. De opmaak hiervan is ook nog eens gratis. Je krijgt van ons altijd een digitale drukproef voordat we gaan starten met het produceren van je relatiegeschenk.

 

Waar plaats ik het calendarium?

Ik krijg vaak de vraag over de plaatsing van het calendarium. Het calendarium kan op elke gewenste plek geplaatst worden. Als hij maar in het midden zit, want dan hangt je kalender natuurlijk recht. Heb je bijvoorbeeld een grote foto voor de bovenkant? Dan plaatsen we het calendarium wat meer naar beneden. Of wil je juist de foto onderaan? Kortom er is van alles mogelijk om de kalender naar jouw wensen op te maken.

 

Kan ik zelf ook een ontwerp aanleveren?

Je kan zelf het ontwerp aanleveren. Zoals net uitgelegd, maakt het niet uit waar je het calendarium plaatst. Als je er met je ontwerp maar wel rekening mee houdt. Om precies te weten wat de afmetingen zijn van beide weekkalenders, kan je de datasheet downloaden. Deze staan onder elke kalender in onze webshop. Daarin staan de aanleverspecificaties waaraan je ontwerp moet voldoen. Kom je er niet uit, dan kun je altijd even bellen. Onze ontwerpstudio staat graag voor je klaar.

Geef een reactie

Back To Top