skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen
Vraag Het Vincent: Drie Vragen Over Kalenders Als Relatiegeschenk

Vraag het Vincent: drie vragen over kalenders als relatiegeschenk

De keuze voor een kalender is afhankelijk van verschillende factoren: je doelgroep of klantenkring, je budget en/of de manier van verspreiden.

 

Welke kalender geef ik weg aan mijn doelgroep of klantenkring?

Bestaat je doelgroep uit particulieren of is het business to business? Bij particulieren hangt de kalender vaak thuis, het handigst zijn dan onze weekkalenders. Daarbij zijn er altijd twee weken in zicht en is er voldoende ruimte om afspraken bij te schrijven. Bij business to business hangen of staan de kalenders in een kantooromgeving. Daarbij is een 3- of 4-maandskalender handig, op het moment dat men te maken heeft met planning. Voor een mooie bureaukalender heeft iedereen wel een plekje op zijn bureau.

 

Passen kalenders ook binnen mijn budget?

Aan iedere type kalender hangt vanzelfsprekend een bijbehorend prijskaartje. Bij ons vind je al kalenders voor minder dan een euro per stuk. Doordat wij ook de opmaak gratis verzorgen, maakt dit de keuze voor een kalender qua prijs extra aantrekkelijk. Zo is er eigenlijk voor ieder budget wel een geschikte kalender.

 

Kan ik de kalender makkelijk verspreiden?

Houd bij je keuze rekening met de manier waarop de kalenders bij je klant terechtkomen. Worden de kalenders persoonlijk overhandigd of ga je ze versturen met de post? Om op verzendkosten te besparen, hebben we kalenders die speciaal ontwikkeld zijn om als brievenbuspost (busstuk) te versturen. Door een efficiënte vouwwijze, kunnen op deze manier zelfs de grote 4-maandskalenders tegen een gunstig tarief bij uw klant worden bezorgd.

 

Geef een reactie

Back To Top