skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Weekkalenders 2023

In deze categorie vind je al onze weekkalenders voor 2023 om te drukken. Zo heb je de keuze uit drie verschillende maten omlegkalenders (basic, medium & groot). Met een weekkalender van Kalenderbestellen.nl maak jij het perfecte relatiegeschenk!

Weekkalenders laten maken? Het perfecte relatiegeschenk!

Weekkalenders voor 2023 bestellen? Een weekkalender biedt een wekelijks overzicht waarbij de dagen verticaal worden getoond. Ook staat onderaan de kalender het actuele weeknummer. De weekkalenders, ook wel schildkalenders genoemd, kennen we in twee soorten, namelijk met een scheur- of weekomleg blok. Ze zijn een uniek relatiegeschenk om weg te geven als marktkoopman, detaillist, MKB-er, garagehouder of anderszins. Op het schild is ruimte voor drukwerk met je eigen bedrijfslogo, reclame of persoonlijke boodschap.

Dit type kalender wordt veel gebruikt bij mensen thuis en zie je vaak staan of hangen in de keuken, de meterkast of op de keukentafel. Heb jij er belang bij dat jouw bedrijfsreclame het hele jaar in beeld is bij mensen thuis, dan is dit de perfecte kalender om weg te geven. Onze weekkalenders zijn wandkalenders. Ze worden dus, net als bijvoorbeeld maandkalenders3-maandkalenders en 4-maandkalenders,  hangend aan de muur bevestigd. Heeft u liever een staande kalender? Bekijk dan onze bureaukalenders.

Weekkalenders drukken

Weekkalenders bedrukken met je eigen logo, bedrijfsgegevens of tekst? Dat kan! Jouw logo en adresgegevens worden gratis door ons geplaatst. Ook wanneer je weekkalenders met eigen foto zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Weekkalender Groot en Medium kan je namelijk een eigen achtergrondfoto aanleveren. Bekijk hier de aanleverspecificaties. Je eigen weekkalender laten maken was nog nooit zo eenvoudig.

Omdat je vooraf wilt weten hoe de weekkalender eruit komt te zien sturen wij je altijd eerst een gratis proefdruk. Nadat je bij ons je bestanden hebt aangeleverd gaat je opdracht naar onze studio. Zij maken het bestand voor je op en sturen je een digitale proefdruk per e-mail. Wil je dan nog wat gewijzigd hebben? Geen probleem.

Zodra je helemaal tevreden bent stuur je ons je akkoord. Vervolgens nemen we de weekkalenders in productie. Naast weekkalenders kan je bij ons ook andere soorten kalenders laten drukken.

Omlegkalenders 2023

Weekkalenders worden ook wel omlegkalenders of omslagkalenders genoemd. Dit komt omdat de kalenders bladzijdes bevatten die makkelijk zijn om te leggen of om te slaan. Deze kalenders zijn zeer overzichtelijk en geven twee weken weer. De bladzijdes van de kalender zijn bevestigd op een soort schild waar je dan een logo of andere tekst op kan laten drukken.

Omlegkalender drukken

Wil jij zelf een omlegkalender of omslagkalender maken? Dat kan! Je kunt je ontwerp naar ons sturen en dan drukken wij deze voor jou af. Je krijgt dan een proefdruk om zeker te zijn dat het ontwerp aan jouw wensen voldoet. Heb je geen eigen ontwerp? Geen probleem! Wij kunnen ook zelf een mooi ontwerp voor je maken.

Aanvullende informatie

Onze weekkalenders worden bedrukt in full colour. Er staan twee weken naast elkaar en de week kan zowel op zondag als op maandag beginnen. De weekkalenders beschikken over een verstelbaar ophangsysteem. Hierdoor hangt de kalender altijd recht. Qua formaten kan je alle kanten op, bijvoorbeeld: Basic (21 x 34 cm), Medium (22 x 36 cm) of Groot (24 x 38 cm). Verder worden de weeknummers getoond, de feestdagen en vakanties vermeldt en is er achterin de kalender ruimte voor notities. Ook heb je relatief veel ruimte om bij elke dag iets te schrijven.

Wil je kalenders die als busstuk verzonden kunnen worden? Kies dan voor Weekkalender Basic of Medium. Indien gewenst kunnen wij de kalenders ook direct versturen naar de ontvanger. Hierbij profiteer je van extra voordelige verzending. Meer weten over onze werkwijze of aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Weekkalenders: voorbeelden van onze klanten

Kalenders drukken: Veelgestelde Vragen

Tekst dient te worden aangeleverd als ‘platte tekst’ in een Microsoft Word (doc/docx), txt, RTF-bestand of rechtstreeks per e-mail. Ingevoegde afbeeldingen kunnen niet door ons worden verwerkt (afbeeldingen altijd separaat aanleveren).
Bij het gebruik van tekst in Adobe Photoshop, Illustrator of InDesign, dienen de gebruikte lettertypen (fonts) meegeleverd te worden.

Logo’s dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als vectorbestand (EPS-, AI- of PDF). Indien een vectorbestand niet beschikbaar is, houdt dan rekening met een minimale resolutie van 300 dpi.

Logo’s kunnen eventueel ook door ons ontworpen worden, u kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Foto’s dienen te worden aangeleverd als JPG of TIFF. Kies bij JPG de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij TIFF geen compressie toepassen. Resolutie 300 dpi op ware grootte. Kleurmodus CMYK. Voor kleurafwijkingen voortkomend uit het aanleveren van foto’s in RGB kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voorbeeld resolutie topkaart
De ideale minimale resolutie voor een topkaart van 30 x 19,5 cm. is 3543 x 2303 px.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl