skip to Main Content
gratis opgemaaktsnelle levering in Nederland en België achteraf betalen

Weekkalender 2020 bestellen

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

Over de weekkalenders

De weekkalenders, ook wel schildkalenders genoemd, kennen we in twee soorten, namelijk met een scheur- of weekomleg blok. De weekkalenders zijn een uniek relatiegeschenk om weg te geven als marktkoopman, detaillist, MKB-er, garagehouder of anderszins. Op het schild is ruimte voor drukwerk met je eigen bedrijfslogo, reclame of persoonlijke boodschap.

De weekkalender wordt veel gebruikt bij mensen thuis en zie je vaak staan of hangen in de keuken, de meterkast of op de keukentafel. Heb jij er belang bij dat jouw bedrijfsreclame het hele jaar in beeld is bij mensen thuis, dan is dit de perfecte kalender om weg te geven.

Meer weten over bijvoorbeeld verzenden of mailen? Neem dan contact met ons op of laat je naam en telefoonnummer achter in ons contactformulier.

Kalendersbestellen weekkalenders

Meer varianten

Aan de bovenkant van ons aanbod zijn er nu ook luxere versies. Nog duidelijker en overzichtelijker, met meer ruimte voor aanvullende info. Kortom kalenders 2021 is een product met vele variaties. Professioneel en met aandacht voor jou gemaakt, met aandacht vanuit en oog voor ons vak. Niet voor niets voeren we al jaren de slogan ‘het geschenk dat blijft hangen’. Stuk voor stuk zijn de kalenders 2021 unieke relatiegeschenken, met altijd een zeer betaalbare prijs!

Back To Top