skip to Main Content
Gratis opgemaaktSnelle levering in Nederland en België Achteraf betalen
Vraag een offerte aan

Onze werkwijze: 4 eenvoudige stappen

Stap 1. Kies je favoriete kalender

Navigeer naar jouw favoriete kalender en klik op de knop ”Vraag offerte of sample aan”. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend. Na jouw aanvraag gaan onze medewerkers direct aan de slag met het maken van een scherpe offerte.

Stap 2. Ons ontwerpteam gaat aan de slag

Akkoord met de offerte? Mail dan je logo, foto(s) en je bedrijfsgegevens en onze ontwerpers gaan direct voor je aan de slag. Bekijk hier de geldende aanleverspecificaties. Het ontwerp is geheel gratis en je ontvangt altijd een digitale proefdruk.

Stap 3. Ontwerp akkoord? Start productie

Pas nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd starten wij de productie en ontvang je de kalenders binnen de verwachte levertijd. Heeft de bestelling spoed? Bespreek dit dan met onze medewerkers.

Stap 4. Verspreiding

Na akkoord op de proefdruk ontvang je van ons een mail met de leverdatum. Indien gewenst kunnen we de kalenders op één adres afleveren. Daarnaast is het mogelijk om naar meerdere adressen (bijv. van relaties) te versturen.

Back To Top

Plaats vrijblijvend jouw offerteaanvraag
    Vraag hier eenvoudig een scherpe offerte aan. Alle offertes maken wij op maat en sturen we je binnen 24 uur digitaal toe.

    Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de chat. Wij helpen je graag.

    088 - 0101900
    info@kalendersbestellen.nl